lauantai 3. marraskuuta 2012

Karmiva tai hellä, sensuelli tai perinteinen Joulupukin kirje Tampereen joulupukkipalvelun kautta - Sävy voidaan määritellä tilattaessa vastaanottajan iän mukaanPukkipalvelu muistaa teitä keppiä, rottinkia ja kuusehavuja varistellen: Joulupukin kirje Tampereen joulupukkipalvelun kautta - Sävy ja lähestyminen voidaan määritellä tilattaessa vastaanottajan iän mukaan ( Tilauksesta vastaava saa toimittaa ko. kirjeen muissa kuin lapsitapauksissa, joten vastuu on tilaajalla)

1) Karmiva ja hirmuisen iljettävä opiskelevalle nuorisolle
2) Sensuelli puolisolle avio-onnea toivottaen ja mahdollisesti Ratto-tason jouluinen muistaminen
3) Avoimen eroottinen ja yllyttävä lapsionnea tuomaan
4) Neutraali lapsille tarkoitettu joulutervehdys vastaanottajien ikä huomioiden (alaikäisiä)
5) Erikoistoiveita otetaan vastaan. 
6) Tilauksenne voitte tehdä sähköpostilla e-mail: joulupukkipalvelua@gmail.com

Saa tilata Tampereen joulupukkipalvelun Joulupukilta kirjeen lapsen, lapsenlapsen, kumppanisi, ystäväsi tmv:n joulutervehdystä halajavan vastaanottajan omalla nimellä. 

Joulun alla tai jouluna saatu kirje Tampereen joulupukkipalvelun Joulupukilta on paljon henkilökohtaisempi ja tarvittaessa karmivampi kokemus kuin Halloweenkortti tai  Joulupukkisatujen tai kirjoitusten lukeminen tai netin kautta surffatut kirjeet. 

Mikäli reittimme varrelle ei joulupukkia ole onnistuttu saamaan jouluaattona käymään luonanne, voi Joulupukin kirjeen laittaa lahjasäkin päälle ja vaikkapa lukea vastaanottajalle ennen lahjojen jakamista.

Joulupukin kirje lähetetään ennen joulua ja on tilattava kotimaassa 15.12.2012 mennessä, jotta se varmasti ehtisi jouluksi perille.

Joulupukin kirje on yhden A4-sivun mittainen ja pitää sisällään tarinoita Tampereen Sulkavuorelta eli Tampereen "Korvatunturilta" ja Pirunvuorelta, missä kuulemma myös majailee tonttuja ilmatorjuntatykkien suojaamissa kallionkoloissa.

Joulupukin kirje ei ole yksilöity, mutta kirjeessä lukee erikseen vastaanottajan nimi ja se on sävyltään ikäänkuin se olisi vastaanottajalle henkilökohtaisesti kirjoitettu kirje. Joulupukin kirje on suomenkielinen.

Kirjeen hinta on 10 € ja sisältää postituskulut. Kirjeet pyritään lähettämään 2 lk:ssa, joten vain poikkeustapauksissa 1 lk:ssa.

Kirje tilataan lähettämällä kirjeen vastaanottajan koko nimi ja postiosoite sähköpostitse osoitteeseen info[at]joulupukkeja.fi otsikolla ”Tampereen joulupukkipalvelun Joulupukin kirje”.
Kirje maksetaan Tampereen Joulupukkipalvelulle etukäteen. 

Kirjeen tilaus astuu voimaan, kun maksu näkyy tilillämme. Maksun on näyttävä tilillämme 15.12.2012 mennessä, jotta kirjeen perilletulo jouluksi kotimaan postiliikenteessä olisi varmaa.

Tilitiedot maksun suorittamista varten:

Joulupukkipalvelu Tampere 
http://joulupukkipalvelu-tampere.blogspot.com

TILINUMERO:  Tilinumero laitetaan kun ensimmäisiä tilauksia alkaa tulemaan

Huom: 
1) Kun kyse lapsista: Osoitetietoihin on kirjoitettava kirjeen vastaanottajan koko nimi ja osoite.

2) Muissa karmivimmissa kirjeissä ko. kirjeen toimitus suoraan maksajalle, joka voi ennakkotarkistaa sen ja harkita uskaltaako laittaa sen eteenpäin sydämensä valitulle, puolisolle, nuorisolle jne ;)

----------------------------------------------

http://joulupukin-kirje.blogspot.fi/


-----------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti